مشاوره حقوقی رایگان - کاشت زمین کشاورزی وراث در شهرستان

با سلام اینجانب شش خواهر و سه برادر هستیم.پدر ما هفده سال پیش فوت کرد که الان هفده سال زمین کشاورزی پدرمان را سه برادران کاشت و برداشت می کنند و تا کنون هیچ مبلغی یاسودی به ما خواهران ندادند و تازه هم متوجه شدیم که با همدستی مادرمان زمین های کشاورزی را به اسم سه برادر مدارک تنظیم کنن. حالا ما خواهران چگونه می توانیم شکایت کنیم تا به حقمان برسیم هم بابت سود هفده سال کاشت و برداشت هم مالکیت زمین باتشکر از شما زحمت کشان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دو شکایت مختلف باید مطرح کرد شکایت کیفری نه صرفا باید دادخواست حقوقی دهید اجرت المثل ایام تصرف نیز می‌توان گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه و اجرت المثل مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی کنید و سپس بر اساس آن به احقاق حق خود نائل شوید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
ابتدا درخواست انحصار ورثه مطرح نمایید و سپس مهر و موم ترکه و بعد از آن تقسیم ترکه بهترین راه حل برای حل مسئله شما است و در خصوص اجاره این 17 ساله که توسط برادران دیگر کاشت شده است باید گواهی انحصار وراثت گرفته شده باشد تا بتوانید تقاضای اجرت المثل ایام تصرف علیه نامبردگان مطرح نمایید