مشاوره حقوقی رایگان - طلاق جهت ضرب و شتم

با سلام خانومی 23 ساله هستم زمانی که با همسرم عقد کردیم بعد 6ماه متوجه شدم تریاک مصرف میکنه قول داد که خوب بشه بعد چندماه متوجه شدم شیشه مصرف میکنه چندباری ترک کردن ولی فایده نداشت قبل عروسی 3ماه پاک بودن ولی 1ماه بعد عروسی شروع کرد دوباره ترک کرد اما بی فایده الان شیشه و هرویین مصرف میکنه و چند باری منو زده خودش آورده خونه ی پدرم میخوام طلاق بگیرم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

برای طلاق نیاز هست که عسروحرج شما اثبات شود. بهتر است ابتدا نسبت به مطالبه حقوقات مالی خود اقدام کنید و در صورت هرگونه درگیری فیزیکی طرح شکایت کنید