مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

باسلام ببخشید من در حین خدمت دچار بیماری نوروتیک و انطباقی و نورتیک یاشخصیتی و اختلال اضطرابو اختلال پانیک اختلال وسواس معاف شدم 38ماه هم خدمت کردم در ضمن عمل فتق سمت چپ هم انجام دادم در حین خدمت آیا معلولیت به من تعلق میگیره ؟درضمن فرم ب.ز به علت این بیماری پر کرده ام. باتشکر...

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام... به نظر تعلق معلولیت ناشی از حادثه کار دارای شرایطی است که پس از احراز آن ها ممکن است تعلق گیرد. اما
چنان چه مشمول قانون کار هستید
در صورتی که ازکارافتادگی شما ناشی از کار می باشد می تونید با مراجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی و در خواست از کمیسیون پزشکی رسیدگی به این امر را درخواست نمایید.

اما در صورتی که ازکارافتادگی شما ناشی از غیر کار است می بایست شرایط زیر را دارا باشید
بیمه شده ای که در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.
در این خصوص لازم به ذکر است که ابتدا می بایست پزشک معالج شما از کار افتادگی را تایید نموده باشد. گواهی مذکور را به شعبه ارایه نمایید تا سایر اقدامات انجام شود. در صورت عدم اخذ از کار افتادگی از پزشک معالج امکان معاینات در کمیسیون تامین وجود نخواهد داشت