مشاوره حقوقی رایگان - سهم هر قطعه

با سلام.
در شهرکی یک قطعه زمین دارم به متراژ 500 متر.. در همان شهرک قطعات 1000 و 2000 متری نیز وجود دارد. می خواستم بدونم برای ایجاد ساختمان نگهبانی و آسفالت مسیر وسط شهرک و کلا کارهای عمرانی قسمت های مشاع چگونه باید هزینه ها جمع بشه ... به صورت قدرالسهمی یا به صورت قطعه ای؟؟؟ قانون در این مورد چی میگه...
ممنون میشه جواب بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

سهم کارهای عمرانی در شهرک شارژ عمرانی در شهرک شارژ شهرک مسکونی شهرک مسکونی