مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

برای اتهام کلاهبرداری حبس جزای نقدی تعزیرات از دادگاه نیابت گرفته بودم
امروز دیدم تو دادگاه نیابت رسیدگی شده نوشت مختومه شد
یعنی چی ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

با سلام
دادگاه مجری نیابت پس از اینکه متهم را جلب نمود یا حکم را به هر علت اجرا کرد یا نتیجه‌ای مطلوب در بر نداشت چاره‌ای جز اینکه پرونده را از آمار خود کسر و به مرجع مبدا ارسال کند ندارد و جهت کسر از آمار خود در سیستم اعلان مختومه نمودن پرونده نیابت را می نماید اما این موضوع به منزله مختومه شدن پرونده شما نمی باشد و شما میتوانید از مرجع مبدا مجدداً تقاضای اقدام عملیات اجرایی بنمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

واحد نیابت بنا به دلایلی که نیاز به مراجعه داره به شعبه اعطا کننده ی نیابت فرستاده و پرونده نیابت رو مختومه کرده

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

اگر زمان زیادی پیگیری نکرده باشید عودت میدن