مشاوره حقوقی رایگان - مهر

سلام. بنده سوپر مارکت دارم و چند وقتی یه نفر بعنوان شاگردم در مغازه بود و خودم نمیرسیدم تمام روزو مغازه باشم و شاگردم تمامه فاکتورای شرکتای پخشو مهر مغازه زده ولی امضا نکرده و منم همینطور . میخاستم ببینم مهر مغازه که معمولیم هست و هر کسی میتونه مثلشو بسازه بدون داشتن امضا
و به تنهایی پای برگه ای بخوره تعهدی برای من ایجاد میکنه یا خیر چون نگرانم پای رسیدی چیزی زده باشه. ممنون میشم توضیح بدید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه ثابت کنند اجناس رو تحویل گرفته اید برای شما قطعا تعهد ایجاد میشه.مگر اینکه نه تحویل داده باشند و نه امضایی از شما باشه