مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس کیفری است یا حقوقی

سلام طراح معمار فقط مهرش را در اختیار سازنده میگذارد و سازنده تخلف میکند به شورای انتظامی رجوع کردم طراح معمار اقدام به مهر کردن یک سری کپی نقشه را به پرونده شهرداری اضافه میکند که با حراست و امور حقوقی شهرداری طی جلسه ای مدارک به من داده شده تا از طراح معمار شکایت کنم میتوانم از او شکایت تدلیس و کیفری کنم یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نظر میرسد از طریق نظام مهندسی بابت تخلف انتظامی طرح شکایت شود هم چنین در صورت ورود خسارت دادخواست مطالبه خسارت از مهندس و پیمانکار سازنده بدهید