مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

سلام.
در حین تخلیه بار از استان به شهرستان دچار پارگی رباط صلیبی و مینیسک با 13%معلول خدمتی در سال 97 تهران نیروی مسلح عملم کردن و بعد مبلغ حدودا 7میلیون دیه دریافت کردم.
بعد از خدمت درد زیادی داشتم که بعد از ام ار ای متوجه شدم پارگی هنوز پابرجاست. مراجعه به دکتر نیرو مسلح در تهران که عملم کرد یه نامه ازش گرفتم که عمل ناموفق و کماکان دچار پارگی هست. و مجدد شکایت چون من هم ازمون اتش نشانی قبول شده بودم که بابت این شرایط نتونستم ادامه بدم و همچنین شکایت مجدد من در تهران بی نتیجه موند .
من درخواست رسیدگی به سلامتی خودم را دارم .
و دوم اینکه من با 30 سال از پس کارهای خودم برنمیام چون شدیدا درد دارم و از کار افتادگی رو باید از چه راهی مجددا اقدام کنم . در ضمن تمام مدارک گفته هام موجود هست و بنده نوه شهید هستم و در تهران از طریق بنیاد شهید هم اقدام کرده بودم که جوابی نداد. ممنونم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از شهود استفاده نماييدكميسيون پزشكي برويد