مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نسبت به امضا کنندگان استشهادیه که منجر به ضایع شدن حقوق قانونی وی شده است

با سلام و درود بر شما وکلای گرامی اینجانب دادخواستی مبنی بر فروش مال غیر از خوانده پرونده ای در دادگاه بدوی نمودم که وی برای فرار از جرم خود با سواستفاده از اشخاص کم سواد و بی اطلاع استشهادیه ای تنظیم و به دادگاه ارئه نمود و متاسفانه قاضی محترم پرونده بدون اینکه حتی یک نفر از امضا کنندگان را بخواهد و از حقیقت این استشهادیه مطلع شود این استشهادیه را مبنای رای تبرئه خوانده قرار داده درحالیکه پس از مراجعه به هریک از امضا کنندگان رجوع نمودم آنها ادعای بی اطلاعی در اصل استشهادیه شده اند و به دلایل بیسوادی اینکه شخص خوانده تنها از متن استشهادیه خوانده و مابقی را قرائت نکرده برای امضا کنندگان وآنها نیز سواد نداشته اند و با این اوصاف اقرار نمودند که ما به اشتباه امضا کردیم به این دلیل و ما هیچگونه اطلاع از جریان واقعی پرونده نداریم و اگر قاضی پرونده ما را بخواهد اینجانبان گواهی میدهیم که به اشتباه امضا نمودیم استشهادیه را حال اینجانب به عنوان خوانده پرونده که حق و حقوقم بدین شرح پایمال شده میتوانم بر علیه کلیه امضا کنندگان دادخواست بدهم مبنی بر گواهی استشهادیه کذب که منجر به تضعیف حقوق قانونی وی شده با اقرار واقعی امضا کنندگان که براین اساس رای برائت خوانده صادر شده و همین استشهادیه نیز دادگاه تجدیدنظر استان را نیز گمراه و آن مقام محترم قضات و مستشار نیز به اشتباه بر روی قولنامه دیگری که اصلا من شاکی نبودم رای به اشتباه واقعی محض آن قضات و مستشار رای قطعی صادر شده اینجانب فی الحال قصد دادخواست بر علیه امضا کنندگان استشهادیه را خواستارم تا این مرحله را اثبات کنم تا مراحل بعدی نیز میسر شود از شما وکلای گرانقدر خواستارم اینجانب را با سوابق بالای خود در این زمینه راهنمایی کنید با کمال تشکر

پاسخ ها :

رضا  جوادي بازرگاني

رضا جوادي بازرگاني :

استان :

با عرض سلام،پیشنهاد من این است که بیجهت خود را با گواهانی که قصد همراهی با شما را دارند درگیر نکنید،بلکه هرکدام از ایشان را بنحو انفرادی به دفتر اسناد رسمی برده و اظهارت ایشان را مبنی بر عدم آگاهی از متن استشهادیه ارائه شده در دادگاه با قید درست شماره پرونده و دادنامه آن بصورت سند اقرار تنظیم و اخذ نمائید،آنگاه با این اسناد میتوانید اعاده دادرسی دهید که نتیجه بخش تر خواهد بود.