مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

سلام خسته نباشید من 8پیش همسرم فوت شده و من هم زن دوم این اقا بودم همسرمم دیگه اخرای جدا شدنشون بود ما هم عقد کردیم گفت جدا شد بعدش میریم ثبت میکنیم خوب برای من شرط نمود که نفقه و تمکین و حقوق مخارج زندگی و حق ارث هم داد و نوشت بعد از وفات هم برعهده گرفت رفتم انحصار وراثت هم از شورای حل اختلاف هم گرفتم بردم بیمه مستمری از حقوق همسرم 23 سال سابقه دارد گفت بهت نمیدن حقوق جزو وراث هم نیستی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال مشخص نیست در صورتی که عقد دائم باشد مطابق قانون به شما تعلق میگیرد در عقد موقت خیر