مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه/قرار نهايی/تصميم نهايی در شعبه 17 شورای حل اختلاف ويژه راهنمايی و رانندگی شهرستان رشت

با سلام
در سامانه ثنا این متن ابلاغیه آمده
تصمیم نهایی نسبت به شکایت شاکی علیه من دائر بر ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی اعلام سازش به مرجع صلاحیتدار صادر شد
این پرونده از دادسرا به شورا ارجاع شده. ابتدا تصادف غیر جرحی بوده اما بعد دو روز شاکی گفت که آسیب جسمی دیده در صورتیکه در سر صحنه تصادف افسر کروکی سازشی تدوین کرد و ازشون سوال کرد و گفت مشکلی نداره یکساله درگیره کروکی مجدد هست و کروکی رو گرفت اما شاهدی نداره و دادیاری آخرین بار بهم گفت میره پرونده شورا حل اختلاف
میخواستم بدونم معنی این ابلاغیه در سامانه ثنا چیه و الان پرونده چه وضعیتی داره سردرگم شدم این پیام رو نفهمیدم یعنی سازش شده؟ اصلا شورا ازم نخواست که حضور پیدا کنم؟ آیا دوباره پرونده میره دادسرا یا این رای نهایی هست؟
متشکرم

پاسخ ها :

سید علی صادقی

سید علی صادقی :

استان :

هرگونه تصمیم به شما ابلاغ میشود.پیامک فوق صرفا اطلاع رسانی میباشد