مشاوره حقوقی رایگان - تعویض گواهینامه

سلام. من برای تعویض گواهینامه رانندگی خودی اقدام کردم و برای تایید چشم نزد دکتر رفتم. گفت چشم و دید شما خوبه ولی اضافه وزن دارید و چاق هستید. من را به کمیسیون فرستاد. آیا اضافه وزن برای تعویض گواهینامه رانندگی مشکل دارد؟ لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه افراد دارای چاقی تعویض گواهینامه کمیسیون پزشکی گواهینامه گواهینامه رانندگی کمیسیون پزشکی گواهینامه