مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ثمن معامله ملک

با سلام. بنده چند سال پیش کارخانه ای را فروختم و 300 میلیون از طلبم باقی ماند. الان با خسارت تاخیر تادیه شده یک میلیارد. حالا از طرفم خانه ای به مزایده گذاشتند و من 10 درصد مبلغش را پرداختم و برنده شدم. الان طرف رفته درخواست اعسار و تقسیط با پرداخت یک سوم طلبم و ماهی 5 میلیون داده. الان باید چی کار کنم؟ ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

حامد عشقی

جناب آقای حامد عشقی:

سلام. در مورد ارزش مالی که توقیف و مزایده شده که درخواست اعسار و تقسیط پذیرفته نخواهد شد. الباقی طلبتان را هم از مبلغی که بعنوان برنده پرداخت میکنید تامین و توقیف کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر آن خانه جز مستثنیات دین باشه، شما باید ثابت کنید که جز مستثنیات دین نیست یا اینکه این خونه بزرگه بفروشندش و بدهی را بدهند وبا الباقی یه خونه دیگه براش بخرن، یا یک ملک دیگه ازش پیدا کنی