مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مسکونی به تجاری

با سلام. بنده در زمینی با پروانه دو طبقه مسکونی روی پیلوت اقدام به احداث 60 متر تجاری خارج از پروانه نمودم. با توجه به این که کاربری مصوب این منطقه که ملک بنده واقع شده تجاری مسکونی است و پارکینگ مسکونی و تجاری نیز تامین شده است. نحوه‌ رسیدگی در کمیسیون ماده صد و محاسبه جریمه به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع خارج از اطلاعات وکلا می باشد وباید از کارشناس ویا اعضای مکیسیون ماده 100 شهرداری سوال نمائید دموفق باشید