مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور سیکلت بدون مدرک

سلام، خسته نباشید. بنده یک موتور داشتم که دست به دست چرخیده و هیچ مدرکی ازش ندارم. چند سال پیش دست یک نفر بود که تصادف کرد و مقصر طرف مقابل بود. موتور را به پارکینگ بردند. میخواستم الان آزاد کنم باید چی کار کنم؟ هیچ مدرکی ازش ندارم که بدونم صاحب اولش کی بوده. لطفا جواب بدید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای ترخیص موتور سیکلت مدارک مالکیت مالک ویا وکیل رسمی لازم وضروری است موفق باشید