مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام. من و خانومم 2 سال هست عقدیم. الان نفقه گذاشته اجرا و از حق حبس استفاده کرده.
لیکن از این 2 سال، حداقل یک سال و نیم خونه پدرشون یا خونه پدرم با هم بودیم و تقریبا زندگی کردیم و رابطه زناشویی منظم داشتیم ولی بکارت از بین نرفت. آیا میتونم این یک سال و نیم با هم بودن و خوابیدن و رابطه زناشویی بدون ازاله بکارت را استناد کنم و دادخواست حق تمکین عام و خاص بدم و حق حبس بشکنه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

چطور رابطه زناشويي بوده كه بكارت از بين نرفته ؟