مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم تمکین زوجه

سلام وقت بخیر. بنده همسرم به مدت 1 سال بدون دلیل موجه و قانونی منزل را ترک و مهریه رو درخواست کردن که میبایست پرداخت کنم. بنده الان میتونم دادخواست عدم تمکین بدم و ازدواج مجدد کنم ؟ و اینکه دادخواست عدم تمکین و ازدواج مجدد میبایست جداگانه داده بشه ؟ چه مدتی زمان می‌ بره ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست عدم تمکین بدهید اگر زوجه محکوم شد و تمکین نکرد بعد از گذشت مدتی میتوانید دادخواست تجویز ازدواج دوم بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام
بله میتونید عدم تمکین رو مطرح کنید و در صورتی که عدم تمکین زوجه تایید بشه ازدواج مجددتون پذیرفته میشه. مشکلی نداره میتونید ضمن یک دادخواست مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اول دادخواست الزام به تمکین بدهید
بعد از صدور حکم الزام به تمکین و قطعیت حکم می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر دادخواست تمکین زوجه نتیجه اش در صورت پذیرش ازدواج مجدد زوج است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، بدوا دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید و در صورت عدم تمکین همسر و اخذ گواهی نشوز دادخواست اجازه نکاح مجدد تنظیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ثبت دادخواست به خواسته الزام به تمکین ممکن است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله دادخواست عدم تمکین می توانید مطرح نمایید بعد از صدور حکم و احراز ناشزه بودن حق ازدواج مجدد با حکم دادگاه را دارید .
مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست و خیلی کند صورت می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و حتما باید جداگانه دادخواست مطرح شود
و ابتدا باید حکم قطعی الزام به تمکین زوجه صادر شود و اجراییه هم صادر و ابلاغ گردد و سپس دادخواست اجازه ازدواج مجدد
مطرح شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله منتها باید مدت زمان زیادی از عدم تمکین بگذرد