مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو سرقتی

سلام. بنده حدود یک سال پیش با رئیس کلانتری شهرستانمون بابت مشکلی جر و بحثم شد و ایشان به من گفتن که بالاخره یه روز به پستم میخوری.
درست یک هفته بعد از این درگیری با ایشان، وقتی برای تفریح به شهرستانمون که حومه تهران هست رفتم، از اقبال بد من اتومبیل من را نصفه شب به سرقت میبرند و من هم فردای آن روز سراغ ماشینم نرفتم و پس فردا صبح که قصد بازگشت به سوی تهران داشتم متوجه سرقت ماشینم شدم و از آن جایی که ماشین من به نام مادرم هست و تمامی مدارک خودرو هم همراه ماشین به سرقت رفت ایشان اعلام سرقت نمودند و سریعا به کلانتری شهرستانمان رفتن ولی ماموران به ایشان گفتند ما ماشین شما را بعد از تعقیب و گریز از سارقان گرفتیم ولی به شما نمی دهیم. بگو پسرت بیاد تا بهش بدیم. گفتن سارقان فرار کردند و داخل ماشینم وسایل سرقتی از اهالی محل کشف شده. ماشین به نام مادرم هست و اگر به طور فرض من هم سارق بوده باشم، به صاحب ماشین چی کار دارند. خلاصه الان یک سال هست ماشین رو نمیدن. هزار تا مال و خونه سرقت شده ریختن رو من. من هم چون از کینه رئیس کلانتری مطلع هستم بابت بحث و تهدید ایشون نمیرم کلانتری. تکلیف خودروی مادرم چی میشه؟ اگر احتیاج به وکیل هست بگید تا من وکیل بگیرم؟ بازم ممنونم که با این متن طولانی حوصله می کنید و من رو راهنمایی میفرمایید. دمتون گرم عزیزان.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است صاحب اتومبیل نسبت به اعتراض ثالث در شعبه رسیدگی کننده اقدام نماید و قاضی تصمیم گیرنده است و کلانتری و ماموران بی اختیار هستند