مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بانکی متوفی

با سلام. چند روز پیش مادرم فوت کرد. بعد از گرفتن گواهی فوت ندونسته مبلغ هشت میلیون ریال به حسابش واریز کردم تا برای ماه و چهلمش استفاده کنیم. بعد از دو روز فهمیدم حسابش مسدود شده. حالا برای گرفتن پول به مشکل خوردم. در ضمن حساب بانکی مادر خدابیامرزم از قبل خالی بود. الان باید چی کار کنم تا به پولم برسم؟

پاسخ ها :

برداشت از حساب بانکی متوفی برداشت از حساب متوفی برداشت از حساب مسدود شده حساب بانکی متوفی