مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه های انجام شده به جای شهرداری

سلام علیکم.
با احترام. به استحضار می رساند اینجانب یک قطعه زمین را طبق مقررات اوقافی و پس از پرداخت پذیره از یک موقوفه اجاره نموده ام و با مجوز شهرداری و اوقاف محل و متولی موقوفه، تفکیک لازم صورت گرفت و اینجانب که مستاجر قطعه زمین مذکور بوده ام اقدام به قطعه بندی و همچنین آسفالت و جدول بندی و زیرسازی مابین قطعات نموده ام. طبق توافقی که منجر به تفکیک شده بود در یکی از بندهای آن چنین مقرر شده بود که هزینه های جدول بندی و زیرسازی و آسفالت و ... به عهده شهرداری می باشد .
میخواستم بدانم؛ آیا اینجانب قادر می باشم هزینه هایی را که بابت اقدامات فوق الذکر انجام داده ام از طریق طرح دادخواست مطالبه نمایم؟ آیا اقدام بنده یک اقدام تبرعی و صرفاً برای افزایش ارزش افزوده برای قطعات متعلق به بنده تلقی می گردد؟
تعهدی که شهرداری در این توافقنامه داده برای همین منظور؛ آیا برای دریافت هزینه های انجام شده توسط اینجانب کفایت نمی کند؟
لازم به ذکر است اینجانب کلیه پذیره های مربوط به موقوفه و کلیه عوارض شهرداری را تماماً پرداخت نموده ام.
از پاسخی که زحمت می کشید و می دهید بسیار سپاسگزارم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید قراردادبین شما و شهرداری را ببینم ، با این به طور کلی تعهدات شهرداری در مقابل تعهدات شماست، اگر تعهدات خودت را انجام نداده باشی طلب هزینه های جدول و آسفالت را نمیدن، اما اگر تعهدات خودت را انجام دادی میتونی دادخواست مطالبه وجه بدی