مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوقه خودرو لیزینگی

سلام، وقت بخیر. من سال 94 یک خودروی 206 از ایران خودرو به صورت لیزینگ خریداری کردم که چک های شخص دیگری رو برای اقساط به ایران خودرو دادم و ماشین به اسم خودم هست. ولی هیچ کدوم از اقساط پرداخت نشده. الان یک ماهی هست که من سند رو گم کردم. آیا میتونم با پرداخت فقط مبلغ چک ها درخواست برگه سبز کنم یا باید جریمه دیرکرد رو هم پرداخت کنم؟ و این که حکم توقیف داره گویا ماشین ولی توقیف نشده.

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.باید تاخیر اقساط را هم پزداخت کنید.امابا پرداخت یکجاظاهربخشودگی دیرکرد تامبلغی مشخص دارد.