مشاوره حقوقی رایگان - برگ سفید امضا

سلام. مادربزرگم به جای واگذاری باغ و چند زمین به پسر عمو هایم، به من آپارتمانی که ساکن بود را داد، ولی قرار شد تا حاضر شدن خانه در حال ساختشان، در آپارتمان بماند و به من یک برگ سفید امضا داد که اگر به هر علت خانه را تحویل نداد، من هر چی خواستم بتونم ادعا کنم. ولی بعد از چند سال میگوید خانه را تحویل نمی دهد. میگوید اگر میتونی بگیر. آیا من با همون برگ سفید امضا میتونم اقدامی بکنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. در ضمن برادران و پدرم شاهد این موضوع بودن.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در صورت پر کردن برگه سفید ایشان در صورت اثبات میتواند تحت عنوان سواستفاده از سفید امضا از شما شکایت نماید