مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست جلب ثالث

با سلام. چند سال پیش با یک نفر در یک مغازه شریک شدم. ایشان چند تا مغازه داشت و من باهاش در یکی از مغازه ها شریک شدم. ایشون با دسته چک من خرید کرد برای مغازه های دیگر مقداری رو خودم پاس کردم و مقداری رو خودش پول داد و چک ها رو گرفت. من هم هیچ مدرکی ندارم جز فاکتورهای جنس و حدودا 5 سال از این ماجرا میگذره. آیا با شاهد میتوانم اثبات کنم یا این که میتونم جلب ثالث بذارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که طلبی دارید دادخواست مطالبه طلب بدهید علی ای حال سوال شما به درستی مطرح نشده است