مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پول به حساب

با سلام. چند وقت پیش مبلغ 2 تا 400 هزار تومن اومد به حسابم من هم ندونسته خرجش کردم تا این که دیروز طی مراجعه به بانک و گرفتن پرینت حسابم متوجه شدم این مبلغ اومده و بنده خرجش کردم.
اگر برگشت بزنم به همون حسابی که ازش اومده برای من مشکلی پیش نمیاد و به کاری که نکردم متهم نمیشم؟
چون بعد از واریز مبلغ به حساب اشخاص دارنده حساب به بنده اطلاعی ندادند که پول رو اشتباهن واریز کرده باشن.
با تشکر از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشکلی نیست در صورتی که اشخاصی ادعایی داشته باشند تحت عنوان استفاده مال از طریق نامشروع شکایت مینمایند که شما در آن زمان میتوانید برگردانید