مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به حساب بدون اطلاع من

سلام حسابهای بانکی من همگی از طرف پلیس فتا مسدود شدن بعد از پیگیری متوجه شدم آقایی که اصلا نمیشناسم ازم شکایت کردن عنوان شکایت هم این بود که پولی که از سایت کلاهبرداری شده از طرف یه خانوم به حساب ‌من واریز شده من از‌ اون حسابم اصلا استفاده نمیکردم و کلیه کارهای بانکیم رو با یه حساب دیگه انجام میدادم و اس ام اس بانکم فعال نبوده سوالم اینه که میتونم ثابت کنم این کار من نبوده میتونم از کسی که هک کرده حسابمو شکایت کنم و حسابهام‌ رو از مسدودی در بیارم در حال حاضر منتظر فراخوان دادگاه هستم تا پروندم به دست دادگاه برسه

پاسخ ها :

عباس  همدانيان

عباس همدانيان :

سلام اگر اطلاعی نداشته باشید بی‌گناهی شما اثبات میشه ولیکن باید روند دادرسی طی بشه تا رفع مسدودی