مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب از دادگاه

سلام. من چند سال پیش از طرف دادگاه جرایم پزشکی، یک میلیون جریمه شدم که نرفتم پرداخت کنم. حالا شماره خط و حسابم و مسدود شده. دادگاه میتونه پول رو از حساب برداره و بعد حساب آزاد کنه یا باید حضوری برم؟ مگر سند که گرو دادگاه بود از اون نباید بگیرن؟

پاسخ ها :

مسدودی حساب از طرف دادگاه جرایم پزشکی مسدودی حساب به دلیل عدم پرداخت جریمه دادگاه پرداخت جریمه دادگاه رفع مسدودی حساب جرایم پزشکی