مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در فضای مجازی

سلام. بنده معلم هستم. در ایتا پیامی ناشناس و بدون شماره دریافت کردم مبنی بر این که من مادر یکی از دانش آموز ها هستم. کلی بی‌حرمتی و بی احترامی کرد که تو چنینی و چنانی و بلد نیستی درس بدی. امتحان سخت میگیری حقوقت از گوشت سگ حرومت‌ و ...آخرش تهدیدم کرده که برم استعفا بدم و الا بد میبینم. تهدید به اذیت و اگر دنبال دردسر نمیگردم دیگر معلم نباشم.

به کجا مراجعه کنم آیا میشه شماره اش رو پیدا کرد و متوجه شد که کی هست؟ بی حرمتی و تهدید کارمند دولت جرم محسوب میشه؟
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

بله.شکایتتون رو از طریق دفاتر خدمات قضایی به همراه مشخصات کسی که پیام داده به دادسرا بفرستید...احتمالا پیدا میشه

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
به پلیس فتا مراجعه کنید.