مشاوره حقوقی رایگان - غرامت دیسک کمر

با سلام. پدر بنده نظامی بازنشسته که حدود 50 سال حق بیمه خود و خانواده را پرداخت کرده. 30 سال خدمت و 20 سال بازنشسته در دوران خدمت دچار حادثه و دیسک کمر شد ولی پیگیری نکرد. برای غرامت الان اگر پیگیری بشه، بهش چیزی تعلق میگیره؟ برای برادرم هم که دچار دیسک کمر و سیاتیک شده آیا غرامت تعلق میگیرد؟ برای پیگیری به کجا مراجعه شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

غرامت دیسک کمر در حین خدمت دیسک کمر در حین خدمت آسیب به کمر در حین خدمت غرامت آسیب حین خدمت غرامت