مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد برای ازدواج

با سلام من دختر متولد چهارم بهمن 84 هستم رفتم محضر عقدمون نکردن گفتن باید حکم رشد باشه الان درخواست دادیم ولی آیا حکم رشد، میدن عقد اجرا کنیم یا نه اگه میدن چقد، وقت میبره ما خواستیم قبل محرم عقد کنیم چون همه کارامون کردیم که اینجور پیش اومد اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام با توجه به اينكه شما غيررشيد بحساب مي اييد و زير١٨سال داريد براي انجام امور مالي خويش نيازمند مجوز دادگاه هستيد در مورد زمانبر بودن شكايت نيز منطقه به منطقه و شهر به شهر زمان رسيدگي باهم فرق دارد