مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختران

سلام من دختری 16 ساله هستم که از طرف پدرم مستمری دریافت میکردم بعد از نامزد به بیمه اطلاع دادم و کل حقوق را برای مادرم که 2 سال بعد فوت پدرم ازدواج کرده بود دادند اما ازدواج من در دفترخانه ثبت نشده بود و بعد بهم خورد حال با مراجعه به بیمه میتوانم کل حقوق را دوباره خودم دریافت کنم؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام بله و کل حقوق به شما تعلق میگیرد و مادر شما به علت ازدواج مجدد سهمی نخواهد داشت

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام نامزدی نباید موجب قطع مستمری شود و صرفا ازدواج سبب قطع مستمری است