مشاوره حقوقی رایگان - احرای حکم دیوان عدالت اداری

سلام.
من یک رای قطعی در خصوص استخدام هیات علمی گرفتم که اجرای احکام برای آخرین بار این رو نوشته:
"احترما در خصوص اجرای دادنامه، مقرر است جلب رضایت محکوم له یا نتیجه اجرای حکم را به این شعبه اجرا اعلام نمایید. در غیر این صورت لازم است در راستای اعمال بند 1 ماده 111 قانون تشکیلات آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف مهلت یک هفته پس از ابلاغ در شعبه اجرای احکام جهت ادای توضیح پیرامون عدم اجرای رای، برای آخرین بار با در دست داشتن مستندات اجرای حکم حضور یابید. عدم حضور و عدم اجرای رای قطعی به منزله استنکاف تلقی و وفق مقررات ماده 110،112،119 و تبصره 2 ماده 43 قانون تشکیلات آیین دادرسی دیوان عدالت اداری با شخص مستنکف برخورد قانونی خواهد شد."
الان یک ماه و نیم هم از ابلاغ گذشته و دانشگاه حکم من رو اجرا نکرده و اخیرا هم در ثنا نوشتن که پرونده وقت نظارتش به لحاظ ضرورت استعلام تجدید در اردیبهشت ماه 1400 تعیین شد. یعنی 6 ماه دوباره به دانشگاه وقت دادن و معلوم نیست که چی میشه.
آیا به نظرتون دانشگاه میتونه با حضور در دیوان و متقاعد کردن قاضی و توضیحاتش به اجرای احکام از اجرای حکم سرباز بزنه و اجرای حکم متوقف بشه یا این که حکم باید اجرا بشه؟
لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمد جواد نشاط

محمد جواد نشاط :

سلام . فقط باید اجرا کند .
در صورت عدم اجرا با واسطه وکیل دادگستری موضوع را پیگیری کنید.