مشاوره حقوقی رایگان - جعل مفادی استشهاد نامه

با سلام و عرض ادب . اینجانب دادخواستی جهت صدور حکم بر الزام خوانده (عمو) به انجام تعهد موضوع بند ١ وبند ٢ سند (تقسیم نامه) مورخه ١٣6٩ مبنی بر فروش ٢ قطعه زمین مزبور و اخراج مخارج ترحیم و سوگواری موصی در سال ١٣6٢ و ١٣65 (پدر بزرگ در بند ١ ومادر بزرگ در بند ٢ ) و تقسیم به نسبت سهم الارث ؛؛ شایان ذکر است که تقسیم نامه فوق شامل 5 بند بود و در سال ١٣٩٢ حکم به اجرای مفاد تقسیم نامه فوق صادر گردید و بندهای ٣،4،5 ، اجرا گردید منتها بند ١و٢ به دلیل انجام تعهد اجرا نشد (که مطابق حکم اجراییه می بایست کل مفاد (بندهای) تقسیم نامه اجرا میشد!!؟؟) و اینجانب به ناچار دادخواست فوق را تنظیم نمودم. و در بند ١ و ٢ تقسیم نامه مقرر شده بود که جهت تامین مخارج مجالس ترحیم و سوگواری (دو قطعه زمین بند ١ و ٢) در اختیار خوانده (عمو) قرار گیرد تا ملک را فروخته وخرج و مخارج خود را بر داشته و مابقی را بین وراث تقسیم کند. عموی اینجانب علاوه بر نداشتن اسناد و فاکتور هزینه ها در آن زمان، استشهادیه ای که ذیل آن را سه نفر امضا کرده بودند تنظیم نموده بود که در متن آن میزان هزینه های احسان را قید کرده بود که در مرحله دادرسی کارشناس حسابرسی در صورتجلسه تنها به استشهادیه تنظیمی فوق استناد نموده و بر اساس اظهار نظر کارشناسان (میزان هیزینه های احسان مرحومین در سال ١٣6٢)حکم بر بی حقی ما صادر شده است و در استان قطعی گردیده است. بنده اعاده دادرسی از باب ماده ٣٧6ق.آ.د دادخواست مبنی بر اینکه قبلا به مفاد (پنج بند) تقسیم نامه حکم اجرایی صادر شده که با حکم موجود بر بیحقی ما کاملا مغایر است. بعد از اعاده متوجه شدیم که شاهدین استشهادیه، متن استشهادیه تنظیمی فوق را نخوانده امضا نمودند و هزینه های قید شده در آن را طی استشهادیه که از آنها گرفته ام اصلا قبول ندارند. آیا می توانم استشهادیه های تنظیمی خودم را به صورت لایحه ای به پرونده اعاده اضافه کنم. با نهایت سپاس

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بله میتوانید اضافه کنید .در نهایت تصمیم به عهده دادگاه است .