مشاوره حقوقی رایگان - مسیر عبور لوله گاز

در شهر ایذه در مسیر روستای ... زمین کشاورزی داریم یک طرف زمین هایمان به جاده و طرف دیگرش به تپه و منابع طبیعی ختم میشود اداره گاز قصد عبور لوله گاز از ایذه به طرف مسجد سلیمان را دارد با توجه به عبور برق فشار قوی از وسط زمینها و عبور لوله گاز از کنار جاده کل ارزش زمین های ما از بین میرود به این دلیل ما درخواست داریم که عبور لوله از طرف منابع طبیعی انجام بگیرد که خسارت کمتری به ما وارد شود ولی اداره گاز به دلیل راحتی کار و پرپیچ و خم کردن مسیر و در نهایت دستمزد زیاد پیمانکار قصد اجبار دارند و امروز با مامور در محل حاضر بودند و کسی به فکر کشاورز نیست . در ضمن کشاورزان مخالف عبور لوله در کنا جاده حدود 50 نفر میباشند و سند رسمی دارند و مخلفان منابع طبیعی شاید 5نفر هستند که سند هم ندارند ممنون لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام شما همگی طی نامه با امضای همگی خطاب به اداره گاز موضوع ضرر به کشاورزی خود را بنویسید و رونوشت همون نامه را به اداره کشاورزی و فرمانداری ارسال کنید اگر پذیرفتن که هیچ در غیر اینصورت سریعا باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید دیوان عدالت در تهران مستقر هست