مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ وصیت نامه

پدرم 9 برادر و خواهر دارند که یکی از عمه ها از پدر بزرگم وکالتنامه کاری گرفتن و پدر بزرگم وصیت نامه ندارند و با شاهد میخوان تنفیذ وصیت نامه به نفع خودشون کنند. ما چطور میتونیم ثابت کنیم که ایشون دارن به نفع خودشون میخوان ارث پدر بزرگم رو بالا بکشن و ما چطور میتونیم مانع کار ایشون بشیم

ایشان ادعا کردند که با شاهد میخواهند وصیت نامه پدربزرگم را تنفیذ کنند چون پدر بزرگم وصیت نامه ندارند .
1- ما برای اینکه تو دادگاه ثابت کنیم پدربزرگم وصیت نکردن به نفعشون و شهودشون دارن دروغ میگن چون شوهر و داماد خود عمه هستند باید چیکار کنیم که رد کنیم ؟
2. اینکه نصف ورثه کلامی بگن پدر بزرگم وصیت نامه نداشتن کافیه؟
3. تو دادخواست تنفیذ درج شده که هر یک ورثه باید شهود ببرن این به چه منظوره ؟
4. یعنی ورثه خودشون بگن پدر بزرگ وصیت نامه نداشته کافی نیست ؟
5. باید حتمن شهود شهادت بده؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
شما هم‌ میتوانید شاهد معرفی کنید و به صرف انکار امکان پذیر نیست و اگر شهودشون‌ ‌ به وصیت‌ شهادت‌ بدن‌ امکان‌ اثبات‌ ادعای ورثه مدعی وصیت‌ وجود خواهد داشت