مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

با سلام
احتراما بنده از سال 94 شاغل در اساانداری ایلام هستم و همسرم هم به صورت رسمی شاغل در وزارت خارجه
با توجه با فارغ التحصیلی بنده از دانشکده وزارت خارجه و فراخوان جذب این افراد توسط وزارت خارجه بنده به علت داشتن کد مستخدمی بنا به نظر وزارت خارجه از شرکت در ازمون داخلی مخاص فارغ التحصیلان معاف شده ولی همچون سایرین در مصاحبه علمی و گزینش و ... شرکت و تایید شدم و با تاییدیه و مصوبه شورای معاونین وزارت خارجه و مصوبه گزینش برای انتقال بنده به وزارت کشور اعلام نیاز گردید و درخواست انتقال قطعی و دائم شد اما استانداری من و یک سال مامور نمود.
اکنون 8 ماه از ماموریتم سپری شده است و مصوبه هیات وزیران در خصوص تسهیلات متقاضیان انتقال از تهران و بند 9 ان ممنوعیت انتقال به تهران مگر در موارد استثنا در تاریخ 2 آذر ابلاغ شده است با توجه به شرایط بنده و عدم امکان انتقال همسرم به علت اینگه وزارت خارجه فقط سطح ملی است و در استان نمایندگی ندارد و یک بچه چهار ماهه داریم و نیز نظر مثبت وزارت خارجه بر جذب بنده و مضافا اینگه اسم بنده در لیست 270 نفر مجوزی که از سازمان امور استخدامی برای جذب اخذ شده می باشد امکان ‌موافقت با انتقال بنده وجود دارد؟ استانداری هم اعلام رضایت نموده است . ایا این مصوبه جدید عطف به ماسبق می شود؟ چون نامه درخواست انتقال قطعی من در 5 اسنفد 98 ارسال شده است . نا گفته نماند ممنوعیت انتقال به تهران بر اساس ماده 65 قانون برنامه پنجم توسعه بود که دوره حاکمیت ان ‌منقضی شده و در احکام دائمی برنامه های توسعه ای مصوب سال 95 هم اشاره ای نشده است به این موضوع.

متشکرم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.مورد شما روییه اداری است و راهکار قان‌ونی ندارد