مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام ببخشید به پدر بزرگ من از پسرش ارث رسیده و دختر پسرش حکم حجر قیمیت رو گرفته بوده و الان پدر بزرگ من فوت شده و بچه هاش میخوان به صورت صلح با مبلغ توافقی ارث رو بگیرن و بچه های پدر بزرگم دقیق نمیدونن که ارثیه چقدره و از کدوم املاک قفط توافق کردن که شکایت نکنن نیاز به گرفتن برگه حصر وراثت هست یا نه یا باید چیزی دیگه باشه چون توافقی

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله علاوه بر گواهی حصر وراثت و تقسیم نامه هم تنظیم نمایید

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.برگه ی حصر وراثت در هر صورت باید گرفته شود و مراحل مختص خودرادارد که روزنامه شود.ولی سوالتان را اشتباه و ناقص مطرح کردید.حتما قبل انجام مشاوره بگیرید