مشاوره حقوقی رایگان - هبه ارث پدری بعد از به اجرا گذاشتن مهریه از طرف زوجه به مادر برای ندادن مهریه زوجه

سلام وقت بخیر زوج 20روز بعد از به اجرا گذاشتن مهریه از زوجه ارث پدری خودشو به مادرش هبه کرده و تقاضای اعسار کرده رای صادر شده و بنا شده 4تا سکه اول پرداخت بشه و هر 12 ماه 1سکه پرداخت بشه ایا زوجه میتونه لایحه ی ابطال هبه رو بده و ارث پدری رو توقیف کنه ارث پدری سند نداره و ملک قولنامه ای در ضمن زوج خونه و ماشین داره و حقوق دولتی داره ماشین توسط زوجه توقیف شده و تو پارکینگ ولی زوج ماشین رو هم بعد از تاریخ به اجرا گذاشتن مهریه توسط زوجه قولنامه ای به یکی از دوستاش فروخته ولی چون هنوز سند به اسمش بود ماشین توقیف شد خریدار صوری شکایت ثالث انجام داده ایا میتونه ثابت کنه و ماشین رو هم از پارکینگ دربیاره؟ دوم اینکه زوجه میتونه شکایت فرار از دین رو مطرح کنه؟ باتشکر .

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

زوجه میتواند به اتهام قرار از دین از زوج شکایت کند و تمام معاملات میتواند باطل بشن