مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه در دادخواستی جداگانه

با سلام
بنده فردی را در دادگاه محکوم به پرداخت دین کرده ام اما قاضی محترم تاریخ یوم المطالبه را همان تاریخ تقدیم دادخواست در رای نوشته و من هم در آن زمان اعتراض نکردم
اما بنده یکسال قبل از تاریخ تقدیم دادخواست طی اظهارنامه ای مبلغ را از ایشان مطالبه کرده بودم
حال با توجه به قطعیت رای صادره آیا میتوانم مجددا فقط برای افزایش خسارت تاخیر تادیه با توجه به اظهارنامه رسمی و رسید ابلاغ آن از طریق شورا حل اختلاف اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام با توجه به اينكه در مورد اين پرونده يك بار راي صادر شده شامل اعتبار امر مختومه شده يعني نميتوانيد دوباره اقدام نماييد زيرا دادگاه خسارت تاخير تاديه را مورد حكم قرار داده است

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

شما نسبت به اچن قسمتی که دادگاه رای نداده میتونید مجددا دادخواست بدید