مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

با سلام و احترام
بنده عضو هیئت مدیره یک شرکت سهامی خاص هستم (البته فرم واگذاری سهام به مدیر عامل و صورتجلسه خروج از هیت مدیره رو امضاء و تحویل مدیر عامل دادم) ، مدیر عامل و رئیس هیت مدیره شرکت ( که یک نفر هستند ) در حال حاضر در دسترس بنده نیست و نمی دونم که اقدامی در خصوص خروج بنده از هیئت مدیره و لیست سهامداران انجام داده یا نه.
نگرانی من از تبعات حقوقی فعالیتهای ایشونه.
چطور میتونم استعلام کنم که اقدامی در خصوص خروج بنده از هیئت مدیره و واگذاری سهامم انجام شده یا نه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مرضيه  خاوريان

مرضيه خاوريان :

استان :

شما می بایست به سایت روزنامه رسمی مراجعه کنید در صورتی که خروج شما از شرکت در روزنامه رسمی درج شده باشد از شرکت خارج شدید.در غیر اینصورت قانونا در شرکت سمت دارید.