مشاوره حقوقی رایگان - با سلام. بنده حدود 50 سال از املاک زراعی پدرم که در همان سالها فوت نموده نگهداری نموده و کلیه مبلغ

با سلام. بنده حدود 50سال پیش و پس از فوت پدرم کلیه مبلغ زمین کشاورزی پدرم را که سندش در رهن بانک بوده و اقساط ماهیانه داشته پرداخت کردم و از آن زمان تا کنون کلیه هزینه ها را جهت نگهداری و پیشرفت ملک موصوف پرداخت نموده ام. تا کنون هیچ یک از وراث دیگر حاضر به کمک در پرداخت هزینه های مرتبط و نگهداری از زمین نشدند و استنکاف نمودن و البته سالهایی هم بنده بر روی قسمتی از این املاک کشاورزی نمودم اما هیچ کس اعتراضی نداشت و عنوان نکرد.لازم به ذکر است تا امروز نیز کلا از این موضوع دوری میکردن اما فی الحال که با این وضعیت اقتصادی این ملک به قیمتی بهتر از گذشته رسیده درخواست تقسیم دروغ نموده اند درحالیکه 50 سال است بنده تمام مخارج را پرداخت نموده ام .ایا امکان درخواست مالکیت برای اینجانب وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام ملک ارثی و ورثه میتواند درخواست تقسیم بدهند
شما حق دارید درخواست هزینه نگهداری و حفظ زمین رو تو این چند سال بدید
و همچنین متقابلا دیگر ورثه حق شکایت بهره‌برداری این چندین ساله را از شما درخواست کنند

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. هزینه کردن بر روی ملکی که متعلق به همه وراث است حق مالکیتی برای شما ایجاد نمیکند و وراث میتوانند تقسیم آن را از دادگاه درخواست کنن. شما هم میتوانید هزینه هایی که کردید از وراث مطالبه کنید