مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین ارث پدری

یک قطعه زمین با کاربری تجاری بین وراث تقسیم شده که سهم من در نبش خیابان اصلی و کوچه 4متری بود و بعد از چند سال بنا به دلایلی کوچه 4متری به 6 متری تبدیل شد است. تا به امروز هیچ کدام از واحدها هنوز ساخته نشده است. سوال بنده این است: آیا عقب نشینی کوچه فقط شامل زمین من میشود یا بین وراث تقسیم میشود.؟
با تشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام چون تقسیم نامه دارید متاسفانه فقط در سهم شما قرار میگیره