مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین ارثی

با سلام. یک زمین 500 متری دارای قولنامه قدیمی به پدرم و برادر و خواهران او به ارث رسیده است که به صورت مشاع بوده و بعد از فوت پدرم سهم الارث ایشان که 98 متر بوده به من ارث رسیده است و عمو و عمه ام بدون حضور من زمین را قسمت کرده اند و بعد به ما گفتند که سهم شما را جدا گذاشته ایم و همه آن ها زمین خودشان را فروختند. من که به شهرداری رفتم شهرداری چند سال پیش گفت عقب نشینی شده و 20 متر از زمین من باقی مانده است و بقیه امسال میگوید از آن زمین 3 سانت باقی مانده است و الان چند سال هر چه به شهرداری میکنم نتیجه ای نمیگیرم و نمیدانم باید شکایت شهرداری را بکنم یا بقیه وراث را و متن شکایت را چه چیزی بنویسم و این که به کجا شکایت کنم که زود جواب بگیرم؟ چون واقعا به پول آن احتیاج دارم. با تشکر.

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

سلام اگر تقسیم ملک به تایید پدر شما نرسیده باشه تقسیم غیر نافذ هست میتونی تقاضای ابطالش رو بدی