مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد فرزندان

سلام خسته نباشید مختصر میگم. من 5ساله که جدا شدم و سه فرزند دارم که الان دو پسر 12 و 10ساله و یه دختر 8ساله دارم که پدر بچه ها هم چند سالی زندان بودن و بچه ها رو ندیدن شاید یکی دوبار فقط دیدن همو الان با رضایت اومدن بیرون و الان میخوان بچه ها رو بگیرن از من ایشون اعتیاد شدید هم داشتن الان نمیدونم ولی فکر میکنم اعتیاد دارن هنوز باید چکار کنم که بچه هامو نتونه بگیره این اقا بچه هام اصلا نمیخوان باباشون و میشه راهنمایی کنین شنبه 22/9 هم وقت دادگاهی دارم ممنون میشم میتونم حکم رشد بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم رشد برای بعد از بلوغه ، اما شما اگر بتوانید ثابت کنید که پدر بچه ها زندان بوده والان مرخصی گرفته و معتاد است و این چند سال نقفه بچه ها را نداده به هیچ وجه حصانت را به همچین فردی نمی دهند و اگر بدهند شما میتوانی تجدید نظر خواهی کنید . وکیل کشاورز