مشاوره حقوقی رایگان - طلب از دلال سرمایه ازم گرفته جواب نمیده

سلام خدمت ‌کانون ‌وکلای ‌محترم ضمن ‌خسته ‌نباشید ‌به ‌عزیزان .. بنده ‌برج 3‌ سال‌ 97‌ مبلغ 22‌ میلیون‌ طی‌ سه‌ بار‌ به‌ یک‌ دوست‌ سپردم‌ یکبار‌ یک‌ میلیون دستی .. بار دوم‌ 3‌ میلیون‌ بخاطر‌ بدهی‌ به‌ یک‌ سرمایه ‌گذار‌ ایشون‌ دلال‌ ماشین‌ هست .. بار سوم 18‌ میلیون‌ به‌ عنوان‌ کاسبی‌ ازم ‌گرفت‌ بزاره‌ رو‌ 4‌میلیون‌ دیگه‌ چند‌ تا‌ معامله‌ برام‌ انجام‌ بده‌ 18‌ میلیونو‌ دادم‌ دست‌ عریضه‌ نویسشون‌ خودشم‌ بود‌ اما‌ بدونه‌ مدرک .. حالا‌ تا‌ امروز‌ پس‌ نداده‌ به‌ غیر از 2‌میلیون‌ به‌ نام‌ سود‌ فقط یکنفر شاهد دارم که پیشش اعتراف کرده که این مبلغو از من گرفته
لطف کنید بنده را راهنمایی کنید تنها سرمایه زندگیم بود که برد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه طلب بعد از ارسال اظهارنامه ارائه کنید