مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام و احترام، اینجانب با طرح دعوی مطالبه وجه را خوانده را محکوم به بازپرداخت بدهی کرده ام ولی بر اساس استعلام سه گانه انجام شده، فرد محکوم مال قابل توجهی که تکافوی بدهی او را بکند ندارد و کلیه اموال خود را به مادر و خانواده خود منتقل کرده است!
لطفا راهنمایی فرمایید که چگونه میتوانم با وصف این شرایط طلب خود را وصول کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر نتوانید مالی از وی معرفی نمایید می توانید ممنوع الخروج ویا ممنوع الخدمات نمایید وجلب اخذ کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اعسارش ثابت شود تقسیط میشود.مگر اینکه معامله صوری را اثبات و ابطال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اعسار ایشان پذیرفته شده است مبلغی پیش قسط و باقیمانده قسطی پرداخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر اعسارش ثابت شود تقسیط میشود.مگر اینکه معامله صوری را اثبات و ابطال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر اعسارش ثابت شود تقسیط میشود.مگر اینکه معامله صوری را اثبات و ابطال کنید.

منیره صراطی مقدم

منیره صراطی مقدم :

میتوانید در خواست جلب نمایید. لکن چنانچه انتقال اموال ایشان پس از صدور حکم قطعی علیه وی میباشد، پس از طرح شکایت کیفری و اثبات معامله به قصد فرار از دین جهت ابطال معامله اقدام نمایید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

اگر اعسار ایشان پذیرفته شده است مبلغی پیش قسط و باقیمانده قسطی پرداخت خواهد شد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تقاصای ممنوع الخدمات شدن کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید برگ جلب را گرفته شاید موثر باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست جلب وممنوع الخروجی ایشان را بخواهید

یک وکیل

سریعا دستور جلب ایشان را بگیرید

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

1-تقاضای ابطال اسناد بدلیل صوری بودن
2-به دادگاه اعسار اعلام کنید با توجه به اموال منتقل شده توسط ایشان وجوه حاصله نزد ایشان بوده و معسر نمیباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعسار ایشان پذیرفته شده است مبلغی پیش قسط و باقیمانده قسطی پرداخت خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به حکم جلب یا ممنوع الخزوجی یا ممنوع الخدماتی اقدام نمایید