مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت و رفع مزاحمت

باسلام ما یک باغ داریم که 4 ورثه تقسیم کرده اند و یک چاه هم داریم که به نام وراث بین یکی از 4وراث بزرگ شده که برای آن چاه برق 3 فاز هم موجود است که همگی شریک هستند و در سهم ما یک خانه باغی موجود است که از بین این 4 وراث که یکی پدرم و مابقی 3 وراث که عموها ادعا دارند که از خانه باغی موجود در باغ ما هم سهم دارند درحالی که در قولنامه ها در زمان تقسیم اموال پدر بزرگم به زبان گفته که 4 نفر شریک هستند اما در قولنامه نوشته نشده که شریکند پدرم در دادگاه که گفت ما شریک هستیم با این که وکیل معاضدتی داشتیم همه چیز بهم خرد آیا راهی برای برگشت صورت جلسه است یا نه تا از چنگ 3برادر در بیاورم 9 روز هم وقت داریم که تا پرونده را مختومه کنیم وگرنه پرونده وقتش بگذرد به کارشناسی و ابطال تمبر رفته به نفع ما خواهد بود یا وراث ؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام قطعا همکار ما دفاع خود رابدرستی انجام داده است و موارددیگری مثل تقسیم نامه یا قولنامه ای وجوددارد وارائه شده که رای بضررشماصادرشده اما مانع اعتراض تجدیدنظر خواهی شما نیست ولی درجریان باشید حق گرفتنی ست اما قرار نیست ازچنگ کسی بقول شما چیزی دربیاید.اگر مالی ارثیه هست به وراث به ارث میرسد طبق قانون ارث و اگر متوفی قبل مرگش فروخته و منتقل کرده و تقسیم کرده وسندزده وووو دیگر نمیتوان کاری کرد