مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست رشوه

کیفرخواست صادر شده پرونده به کیفری یک ارسال و وقت رسیدگی مشخص شد.
سوال
در بعضی از اتهامات متوجه راشی هست اما متوجه مرتشی نیست.
یعنی اتهام حسن پرداخت 50 تومن به ب هست اما در اتهام ب اتهام اخذ 50 تومن از الف نیست .
و اینکه ج متهم است 100 تومن از حسن گرفته اما اتهام حسن پرداخت 100 تومن به ج نیست .
موضوع واقعی و در حقیقت هم رشوه نبوده.
در چنین مواردی دادگاه کیفری یک چه میگیرد؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کمک به شما و پاسخ پرسش نیاز به مطالعه پرونده دارد تصمیم دادگاه بستگی به نحوه دفاع دارد