مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از درب پارکینگ در صورت نداشتن پارکینگ

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در ساختمانی 8 واحدی زندگی میکنم، و واحد بنده فاقد پارکینگ می باشد.
از سوی دیگر درب پارکینگ به صورت ریموت دار است،
مدیریت ساختمان از در اختیار گذاشتن ریموت درب پارکینگ به من بنده خودداری می کند.
بنده به هیچ عنوان قصد استفاده از پارکینگ را ندارم، صرفا جهت انتقال خرید های ماهانم به آسانسور می باشد.
در حال حاضر منزل شمالی است و مسافت زیادی را باید طی کنم تا به آسانسور برسم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توضیحاتی که شما دادید برای تردد به آسانسور حق دارید، اگر یک نسخه از کلید را شما نمی دهد به شورای حل اختلاف محل دادخواست ممانعت از حق بده

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

درب ورودی پارکینگ و فضا و راهرو وسط پارکینگ جز مشاعات محسوب میشود و برای استفاده همه مالکین اعم از پارکینگ دار و غیر آن استفاده میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی پارکینگ ندارید و محتملا پول و هزینه ریموت کردن درب پارکیینگ را هم ندادید نیازی به تحویل هم نیست محتملا مگر در غیر این صورت ....

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام پارکینک و به طبع آن منافع آن اختصاصی است