مشاوره حقوقی رایگان - موضوع تشریح و امکان اعمال ماده ( 293 ) آیین دادرسی کیفری و ( 71 ) قانون مذکور

با سلام و احترام. آیا می شود تقاضای اعمال قانون ماده 293 آیین دادرسی کیفری را جهت استحضار و اعمال قانون فوق به دادستان سازمان قضایی نیروهای مسلح تقدیم کرد با این ذکر که پرونده در دادگاه نظامی نیروهای مسلح مطرح بوده با قرار منع تعقیب مواجهه شدم ولی در زمان رسیدگی به موضوع کیفری بنده محجور اعصاب و روان بوده ام که آیا خلاف بین شرع و قانون آیین دادرسی نمی باشد؟ خلاف بین شرع و قانون نیست یا هست؟ درخواست مواد قانونی اعلام شده از طریق دادستان نظامی سازمان قضائی نیروهای مسلح قابل پیگیری می باشد یا تنها دادستان کل کشور؟
میتواند به استناد محجوریت بنده در خصوص رای قرار منع تعقیب قطعی شده میتواند ورود کند؟ یک دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. خودم دانشجوی وکالت هستم. همکاران راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

ماده 293 قانون آیین دادرسی کیفری خلاف بین شرع محجوریت