مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار

با سلام. بنده ناظر منازل مسکونی یک اداره هستم. 6 واحد رو تحویل یک پیمانکار دادیم و الان پیمانکار به اندازه پولی که دریافت کرده، کار انجام نداده. الانم گوشیش مدتی هست در دسترس نیست و از خودش هم خبری نیست. پیمانکار ما فقط جلوی سفته ها مشخصاتش رو نوشته و امضا کرده. آیا در این مورد بنده میتونم کاری انجام بدم؟ یعنی با همین امضایی که در جلوی سفته ها زده، میتونم علیه او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام، بله میتوانید شکایت نمایید و در صورتیکه سفته تمام شرایط مقرر قانونی در داشته باشد، در بدو امر درخواست واخواست را در اداره واخواست دادگاه داده که البته باید هزینه واخواست را پرداخت نمایید. که در نهایت می توانید این هزینه ها را از پیمانکار دریافت نمایید. درخواست واخواست ظرف 10 روز از سررسید سفته می باشد